Meztelenül zuhanyzó villalányok

2011.09.24 (Editorial) | Megosztotta admin (#1)
Nem mondhatni, hogy nagyon szégyenlősek a vv5 lányai. Hamar túljutottak a bikinis zuhanyzás időszakán. Videók a tovább után. 18+.
Nézz bele a tegnap esti online közvetítésbe!

Csirkekopasztás a villában

2011.09.23 (Editorial) | Megosztotta admin (#1)
Nem volt nagy meglepetés, a feladatot Annamária nyerte hatalmas fölénnyel. Veronika hozzá se mert fogni, ennek ellenére nagy pontszámot kapott, ami Seherezádénak nem tetszett.


A tegnap esti első online közvetítést wesker26 volt oly kedves és rögzítette, így aki lemaradt róla az most pótolhatja!
A Tabu Tv stábja a ValóVilág villában járt és az egykori lakót, Bécit faggatta arról, hogy mennyi ideje jut a műsorvezetés mellett barátnőjére, a táncra és a zenei karrierjére.

Fecó a hamadik villalakó

2011.09.14 (Editorial) | Megosztotta admin (#1)
Fecó a hamadik villalakó.


VV5: Gergő sorsfordításra készül

2011.09.14 (Editorial) | Megosztotta admin (#1)
VV5: Gergő sorsfordításra készül. Fókusz


Osztott, szorzott, végül úgy döntött VV Laci, hogy eladja a lakását és összeköltözik az anyjával a felvett és megnövekedett devizahitel törlesztőrészlete miatt. "Árulom az ingatlant, az enyémet és édesanyámét is és megbeszéltük, hogy bérelünk valahol vidéken egy ikerházat és megy tovább az élet. Nincs olyan nagy probléma, csak én inkább meg szeretném akadályozni azt a helyzetet, ahová el lehet ezzel az egész helyzettel jutni. Ez az egy megoldás van" - magyarázta az RTL Klub Reggeli műsorában a ValóVilág4 exlakója, akinek étterme sem indult túl jól, 5-6 milliót bukott a Szigeten.


Hírek, képek, videók. Ha oldaladon Valóvilág témájú bejegyzést teszel közzé vagy érdekes hírt kapsz valahol, itt belinkelheted.


Sitemap