Elképesztően szexi fotók kerültek elő a ValóVilág szőke bombázójának múltjából. VV Seherezádé az egyik közösségi oldalra rakta fel magáról a felvételeket, amelyeken szinte rá sem lehet ismerni.


VV Dya egy barátnőjével közösen szerepelt korábban a A Nyuszis magazinban. Te se maradj le a szexi képekről, és a fotózást bemutató videóról!
Modern, ipari stílus várja a Villalakókat. Szokás szerint megújul a ValóVilág villa az új szériára, íme a látványtervek.


Két hét múlva, szeptember 6-án pont kerülhet Stohl András ügyének végére.
Jelen álláspont szerint akár fel is menthetik letöltendő büntetése alól, sőt arra is van esély, hogy ő vezetheti a ValóVilág legújabb szériáját, a szeptember 12-én útjára induló VV5-öt. A csatorna nem zárkózik el semmitől, ám András kérésére a tárgyalásig nem forszírozzák az ügyet.VV Gigi a villa elhagyása óta a legkeresettebb ValóVilág szereplők közé tartozik. Rengeteg felkéréséből igyekszik mindenhová eljutni, hogy szórakoztathassa a közönséget fergeteges táncbemutatóival. A legutóbbi fellépésén történtek azonban az életét is megváltoztathatják.
Összegyűjtöttük egy csokorba VV4 Anikó pikáns képeit, és persze az igen népszerű meztelenül zuhanyzását. Jó szórakozást!
Kristóf és Zsófi külön érkeztek, de számot cseréltek egy McDonalds teraszán.


A görög nőcsábász a romantikus vacsora után megpróbált egy kicsit közelebb kerülni Andreához.
Hírek, képek, videók. Ha oldaladon Valóvilág témájú bejegyzést teszel közzé vagy érdekes hírt kapsz valahol, itt belinkelheted.


Sitemap