Továbbra is nagy a titkolózás az RTL Klub hamarosan induló műsora, a ValóVilág 5 körül. Bár egyesek szerint nagy esély van arra, hogy lecserélik a műsorvezetőket, a csatorna egyelőre titkolózik a részletekről.


Alekosz lerántja magáról a leplet egy könyvben. A saját kezűleg írt műben elárulja, hogyan használta fel játékostársait a VV4 megnyerésére. A volt villalakók tiszteletpéldányt kapnak a szerzőtől.
Egyesek szerint óriási összecsapásra, sőt botrányra is lehet számítani a ValóVilág beszavazóshow-ján, ahol Alekosz exei csapnak majd össze.
Kicsit felturbózták a történetét, pedig magától is mond hajmeresztőket. Szandikát hírbe hozták ötven pasival – nem egyszerre, elvileg ennyivel szexelt volna, mióta szétment a rendőrével. Ehhez képest a Reggeliben elmondta, csak felhívták telefonon, és megkérdezték tőle, mi a helyzet a pasikkal. Mondta, hogy semmi, ám akkor "bolhából mamutot" csináltak.
Nádai Anikó internetes hírszerkesztőként kapott munkát a fővárosban. A villa szépsége nagyon örül, hogy élete végre szerencsés fordulatot vett, hiszen a ValóVilág után nem könnyen talált rá a biztos pénzkereseti lehetőség, miközben bajai lakásának bankhitelét is fizetnie kell.
Újra a ValóVilág villájában keresi az igazit Veronika (20)! A fiatal lány ugyanis Alekosz után egy lehetséges villalakót szemelt ki magának. A plasztikázott szépség Dukai Regina testvérére, Gergőre (30) vetett szemet.
Még az a víz tölti meg a ValóVilág villájának medencéjét, amelyben Alekosz és menyasszonyjelöltjei pancsikoltak egykoron, de a munkások már verik le a csempéket, bontják a falburkolatokat, készül a VV5 kéjlakja.
VV Gigi számára nagyon fontos a család és a gyerekek. Ám a gyermekáldáshoz két ember kell, s nem lehetetlen, hogy a lány új kedvese személyében meg is találta azt az embert, akivel a jövőjét is el tudja képzelni. Maradi lánynak tartja magát, ő ugyanis az esküvő híve.
Hírek, képek, videók. Ha oldaladon Valóvilág témájú bejegyzést teszel közzé vagy érdekes hírt kapsz valahol, itt belinkelheted.


Sitemap