Tartalom megosztásaRegisztrálás | Belépés
Kapcsolat | Rólunk | Partnerek
Az X-Faktor felfedezettje magasra korbácsolta az érzelmeket a ValóVilágban. Utólag már ő is bánja, hogy nem aludt bent a lánnyal.


Négy jellel Teo lett a Kiválasztott, és a két védettséget élvező játékos próbálta ellátni őt jó tanácsokkal a Párbaja előtt. Viki szerint egy Zsófi-Teo Párbaj is érdekes lenne, mivel a két lány teljesen ellentétes, de szerinte a bevállalós lánynak Iza ellen lenne a legnagyobb esélye visszajönni.
A villa Killer karaoke című játékában a villalakók A rettegés foka című realityből megismert próbákon küzdöttek meg félelmeikkel és egymással, nehezítve azzal, hogy közben még énekelniük is kellett.


Végéhez közeledik a ValóVilág hatodik szériája, és egyre inkább úgy tűnik, a játékkal Iza (20) és Krisztián (21) kapcsolatának is vége lesz. Egyre többször derül fény arra, mennyire különböznek.


Viki majdnem feladta a játékot, végül túllendült problémáin. Közben a srácok le lettek szavazva, így folytatódik a fitt hét, és kezdetét vette a ValóVilág 6 X-Faktoros Duett hete Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő mentorkodásával.


A Való villa kamerakrossz nevű folyosóján vagyok éppen, a Nagytétényi úti Médiacenterben, ahol az RTL felépítette a villát, amiben immáron a harmadik Való Világ forog.


FIGYELEM !!! Az oldal tartalmazhat kizárólag 18 éven felülieknek szóló bejegyzéseket is.